Дитяча (до 18 років) віза відвідувача

Список документів на візу заявникам молодшим 18 років і дітям в Великобританію (Англію, Шотландію, Уельс) і Північну Ірландію ТУТ:
Список документів, які потрібні на туристичну візу в Англію Дітям для візиту в Сполучене Королівство (UK) видається віза Стандартного Відвідувача (Standard Visitor). Тобто, окремої категорії “дитячої візи” (child visitor), як чітко саме такої вже немає. Водночас, заявники, яким на момент подання візової заяви не виповнилося 18 років. Можуть постати перед необхідністю надавати специфічні докази для отримання візи відвідувача. Наприклад дозвіл від батьків/опікунів щодо виїзду і повернення. Або документи про заздалегідь передбачені і забезпечені усі належні умови проживання для дітей на увесь період їх візиту в Великобританію, тощо. З цієї причини ми зробили окрему сторінку “дитяча віза”, щоб зауважити специфіку візи Standard Visitor для дітей в Англію. Звичайний термін видачі візи цього типу складає 3 тижні від моменту подання візової заяви (документів) і біометрії.

£ – англійський фунт стерлінгів.

На стандартну візу дитини-відвідувача Standard Visitor з терміном дії до 6 місяців візовий збір складає £ 93.

Якщо дитині потрібно регулярно відвідувати Великобританію протягом більш тривалого періоду часу – можна подати заявку на отримання довготермінових віз типу Standard Visitor для дитини (child visitor), які дійсні 2, 5 або 10 років. За ними можна перебувати не довше 6 місяців протягом кожного заїзду в Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії.

З моменту настання 18-ліття довготермінова віза стандартного відвідувача, яку видали раніше дитині, буде дійсна ще протягом 6 місяців.

Візові збори за довготермінову і багаторазову візу відвідувача для дитини:

2 роки – £ 350
5 років – £ 636
10 років – £ 798

За туристичною візою, яка дійсна від 6 місяців до 10 років її отримувачі можуть:

  • подорожувати до Сполученого Королівства з туристичною метою до закінчення терміну дії візи;
  • відвідувати друзів сім’ї або родичів;
  • відвідувати курси англійської мови і приїздити в літні та інші канікулярні дитячі табори;
  • брати участь у тих заходах зазначених в Правилах відвідувача, які відповідні для дітей віком до 18 років;
  • брати участь у програмі обміну або навчальному візиті;
  • проїжджати транзитом (на шляху до іншої країни).

Ви не можете:

  • працювати на оплачуваній або не оплачуваній роботі;
  • жити у Сполученому Королівстві шляхом частих заїздів в країну, перебування тривалі періоди часу;
  • отримувати державну грошову допомогу або інші публічні кошти;
  • одружитися або зареєструвати цивільне партнерство, подати заяву про намір зареєструвати шлюб чи цивільне партнерство.

Як довго можна перебувати в Сполученому Королівстві за туристичною візою:

Зазвичай ви можете залишатись у Великобританії на строк до 6 місяців.

Можливо, ви зможете залишитися довше, якщо:

  • ви приїжджаєте до Великобританії для платного лікування – до 11 місяців (візовий збір за таку візу складає 186 фунтів стерлінгів).
    В цьому випадку ви також повинні оформити біометричне посвідчення додатково до візи.

Оформити візу

Незалежно від користування пакетами “Надійно”, “Легко”, “Результативно” або в додаток до них ви можете замовити виокремлені послуги/роботи з підготування документів на візи, а саме:

  • телефонна консультація “попередня оцінка шансів” 450 грн. Оформлення результатів письмово (надішлемо на і-мейл) + 450 грн.
  • переклад документів на англійську мову (100 грн/сторінка якщо документ українською або російською, 200 грн/сторінка переклад з інших мов на англійську).
  • консультація-співбесіда із формуванням індивідуального списку наявних у вас документів з якими у ваших особистих обставинах дійсно можливо отримати візу, 880 грн.
  • підготування повних, готових текстів допоміжних документів (запрошення, мотивація, програма туру і т.ін.) – 300 грн./сторінка.
  • заповнення паперових форм 150 грн./сторінка.
  • бронювання готелю 300 грн. (безоплатно в разі внесення наперед депозиту в сумі повної вартості проживання для викупу після отримання візи).
  • авіабронювання 300 грн. (безоплатно в разі внесення наперед депозиту в сумі повної вартості авіаквитка для викупу після отримання візи).
  • отримання паспортів за дорученням, перевірка візи на відсутність помилок і пересилання на відділення “Нова Пошта” у вашому місті – 300 грн/паспорт. Візовий центр може запропонувати свою послугу кур’єрської доставки (без перевірки правильності видачі вашої візи), замовлення послуги Візового центру можливо не пізніше початку подачі у них документів – користуйтеся за зручністю.
  • бронювання і адміністрування оплати додаткових сервісних послуг Візових центрів (запис на подачу без черги, не здавати паспорт до візового рішення, тощо наприклад у Візовому центрі Великобританії https://bit.ly/2HYxMzy). 15% від вартості послуги +гривневий еквівалент її повної вартості для сплати.
  • адміністрування оплати візового збору: 15% його вартості +гривневий еквівалент повної вартості візового збору для сплати. Якщо не включено в обрану вами послугу. Сюди входить і призначення дати і часу подачі документів в Візовий центр. Та реєстрація в списки на вхід до Візового центру.
  • підготування онлайн-анкети окремо від пакетів послуг 880 грн./анкета на основі повністю заповненого опитувального листка і усіх документів без виключення в наявності. Без опитувального листка, лише по наявних усіх необхідних документах 1760 грн. Без присутності заявників в обох випадках.
  • супровід (зустріч) за півгодини перед заходом до Візового центру 300 грн.
  • очікування виходу заявників після подачі документів та біометрії 300 грн./година.
  • термінове виправлення помилок в перекладах документів, терміновий друк документів 300 грн. + фактичні витрати.
  • термінове виконання послуги (за 24 години з моменту отримання усіх документів без виключення і всієї необхідної інформації) – вартість збільшується в два рази.
  • якщо послуга не передбачає присутності заявників – наприклад телефонна консультація, заповнення анкети, переклад документу – тоді вартість за кожну з таких робіт/послуг при виконанні в присутності заявників збільшується в два рази.
  • подача після відмови у візі без обтяжливих наслідків +2000 грн. з кожного такого заявника в замовленні.

Що стосується лише візи в Великобританію:

  • подача після відмови у візі на 10 років +4000 грн. + збір за запит витягу про причини такого рішення з кожного такого заявника в замовленні.