В Китай (КНР)

Необхідні документи, щоб оформити візу в Китай (‘виза в Китай’)Документи і оформлення візи в Китайську Народну Республіку

Обов’язкові документи:
– закордонний паспорт з чистим розворотом для проставлення візи;
– 4 фотокартки 3,5*4,5 см, кольорові;
– внутрішній паспорт (копія усіх сторінок) / дітям свід-во про народження;
– консульський збір (‘виза в КНР‘);
– неповнолітнім потрібна заява-дозвіл від батьків/опікунів на виїзд в КНР.

За наявності:
– поліс страхування на дати поїздки в Китай, віза вимагає, щоби були покриті всі дні цього періоду;
– довідка з місця роботи або копії док-тів про ведення бізнесу;
– підтвердження наявності коштів достатніх для поїздки в Китай і фінансового самозабезпечення на весь термін дії візи;
– інші документи в залежності від типу візи в Китай (‘виза’ бізнес, туристична, начання чи ін.).

Ціна. Оформити китайську візу простіших категорій (наприклад віза в Китай від 6 до 18 днів +/-2) за наявності  у замовника всіх документів (без перекладів) коштує від 195 дол.США. Консульський збір включено!

Для підтвердження вартості підготування документів на візу (‘виза Китай’)введіть необхідні дані у формі праворуч і натисніть “НАДІСЛАТИ”.