На Мальту (Шенген)

Необхідні документи на Мальтійську шенгенську візу (‘виза на Мальту’) та вартістьМальта входить до країн Шенгенської угоди. Випускає шенгенські візи.

Обов’язкові документи:
– закордонний паспорт з чистим розворотом сторінок на візу;
– 3 фото 3,5*4,5 см, кольорові, овал обличчя 32-34 мм.;
– внутрішній паспорт (копія усіх сторінок) / дітям свід-во про народження;
– дітям до 17 років (включно) потрібна нотаріальна заява-дозвіл (оригінал) від батьків/опікунів на виїзд за кордон.

Документи необхідні для підтримки візової заяви:
– медичний поліс страхування на дати поїздки +15 денний коридор, якого потребує і шенгенська віза країни Мальта;
– довідка з місця роботи або копії док-тів про ведення бізнесу, або довідка з місця навчання, або заява про утримання спонсором того хто подається на візу;
– банківська довідка або подорожні чеки із наявністю не менш ніж 70 Євро на день перебування в Республіці Мальта (виза Мальта);
– Посольство може запитати (але малоймовірно) інші документи в індивідуальному порядку.
Город-крепость Валетта, столица Мальты

Вартість наших послуг по візам простих категорій від 180 Євро (за наявності у замовника всіх документів). ПОДАННЯ БЕЗ ПРИСУТНОСТІ ЗАЯВНИКА, ВІЗОВІ ЗБОРИ ВКЛЮЧЕНО. Ви просто передаєте/надсилаєте свої документи нам. Діють знижки до 30%!

Для розрахування вартості оформлення візового пакету документів за нашими послугами, а також для підтвердження вартості візи на потрібну вам кількість днів/місяців/років (Мальта вимагає до сплати візовий збір і консульський збір) – введіть необхідні дані у формі праворуч і натисніть “НАДІСЛАТИ” для розрахунку точної вартості.

Коментарі закриті.